Archives du blog

vendredi 25 septembre 2020

Imparatia lui Trump I


      joi, 24 sept. 2020 / h 1,40 PM 

Ora 1:40 PM 

Planeta a rasuflat usurata: 

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Kayleigh McEnany, a declarat ca presedintele Trump "va accepta rezultatul alegerilor libere si cinstite. El va accepta vointa poporului american" ("The president will accept the results of a free and fair election, he will accept the will of the American people") 

Doua ore mai tarziu: 

Presedintele Trump a declarat "ca nu e sigur ca alegerile vor fi cinstite" (he isn't sure the election could be 'honest'). 

Presedintele continua jocul lui preferat, numit popular Alba-neagra. 

Linia de atac pentru urmatoarele 39 de zile: 

Presedintele recunoaste rezultatul alegerilor daca acestea sunt cinstite: 

Criteriul din mintea lui Trump dupa care se face distinctia intre cinstit si necinstit: 

1.Daca Trump iese castigator, alegerile au fost cinstite. 

2.Daca contra-candidatul sau iese castigator, alegerile nu au fost cinstite. 

============================================================= 

Planul din ceafa lui Trump 

Trump isi va tine in priza baza electorala (inclusiv militiile inarmate) o perioada nedeterminata, amenintandu-si adversarii cu masuri extreme (-Lock them up! -Bagati-i la zdup!), tehnica testata deja in primul mandat. 

Intre timp, republicanii face contestatie la Curtea Suprema, cu presedinte nou numit de Trump (rezultat 5 la 4 sau 6-3 in favoarea lui Trump). Contra-contestatie a democratilor. Din pacate, procedurile Curtii sunt greoaie; renumararea voturilor valide si anularea voturilor invalide se prelungeste timp de luni de zile, timp in care Trump ramane presedinte.  

Ipoteza finala 1: Rezultatul alegerilor din 3 noiembrie este invalidat / colegiul electoral isi modifica compozitia si il desemneaza pe Trump castigator. 

sau 

Ipoteza finala 2: In extremis, Trump accepta noi alegeri pe care le controleaza mai eficient decat pe cele din noiembrie 2020. 

Si intrun caz si in altul,Trump iese castigator si inaugureaza primul mandat prezidential autoritar / iliberal / dictatorial din istoria Republicii americane (1778- 2020) 

=============================================== 

Scenariu Fantasy / Sci fi : Novus ordo seclorum  

(pour rire)

I like Putin, He likes me!

Chiar in primul an al noului mandat, Trump si Putin incheie o alianta indestructibila (axa Eurasia - New World, Pactul de otel Pompeo-Lavrov) si purced la impartirea lumii. Rusii primesc toate tarile limitrofe, de la Marea Baltica pana la Marea Neagra (imediat incorporate in imperiu cu titlul de gubernii onorifice) si jumatate din cealalta Europa (cea rea - Germania si restul eurofililor). America intemeiaza in Orientul Mijlociu un nou mega-stat (califat) numit Sionarabia, condus de dinastia Jared Kushner ("ginerele maxim"). Ivanca, "fiica imperiala", devine secretar general ONU, cu drept de viata si de moarte asupra statelor infidele care inca nu s-au convertit la Ideologia trumpist-putinista. Melania, "sotia credincioasa", renunta la onerosul contract prenuptial, primind in schimb Balcanii, care capata statut de vilayet cu capitala la ‎Ljubljana‎ (Slovenia). "Prea nobilele odrasle", Donald Trump Jr., Eric, Tiffany si restul rudelor apropiate isi aleg prin tragere la sorti dominioanele din Extremul Orient (Japochina) pe care le vor conduce dinastic, autocratic si asiatic (in stilul dinastiilor Qin, Han, Tang si Song) pe o perioada nedeterminata. 

Coreea de Nord va fi transformata in muzeu (anexa la muzeele istorice din National Mall, Washington DC) administrat de dinastia Kim, "prietena eterna a poporului frate american") 

Mexicul recalcitrant va fi obligat sa plateasca, timp de o suta de ani, 90 la% din PIB-ul sau pentru construirea unor ziduri despartitoare intre posesiunile americane si ruse pe planetele ocupate de axa Eurasia-New world.

Groenlanda, visul de o viata al lui Trump, va fi remorcata pana in largul coastei Floridei, in dreptul noii capitale a Imperiului American milenar: Mar-a-Lago Trumpia Eterna, pentru a asigura rezerva de gheata la frapierele miliardarilor si oligarhilor  rusi si americani, nominalizati de Trump drept "stalpii etici ai omenirii". 

Raposatul miliardar Jeffrey Epstein, rapus de corupta Hillary si sotul ei pedofil, va fi imbalsamat si depus intr-o racla transparenta in Gradina cu trandafiri de la Casa Alba. 

Conspiratia Qanon va deveni ideologia militiilor inarmate, care vor fi formate in fiecare district administrativ al Imperiului american milenar. Imnul lor In Trump we trust, va fi intonat fara oprire din zori pana la asfintit, coast to coast.

Toti adversarii politici ai lui Trump (cati or mai fi ramas) vor fi cazati obligatoriu in taberelor de instructie ale Suprematistilor albi, unde vor fi re-educati in noul spirit (promovat prin Programul de instructie patriotica)

Trump va fi declarat Presedinte etern si imparat autocrat al Lumii noi (New World) "in secula seculorum." 

Si domnia Lui nu va avea sfarsit...

HAINELE CELE NOI ALE ÎMPĂRATULUI

                                             Basm de Hans Christian Andersen

=======================================================================

V-a placut? Ati inteles: totul e o fictiune de inspiratie orwelliana, agrementata cu momente tari din actualitatea imediata si din tumultuosul secol anterior si combinata cu inchipuiri opiacee din O mie si una de nopti (ale mintii).

Desigur nu se va intampla asa ci ...altfel. Istoria e nabadaioasa si imprevizibila.

Dar daca nu totul e o fictiune amuzanta si doar atat?

Mai vorbim ... secolul XXI  abia a implinit 20 de ani... e tanar, naravas, neconventional ...si promite mult!

================================================================================
-DOAMNE, TE RUGAM, AJUTA-NE SA TE REGASIM SI SA VINDECAM ACEASTA, PE VREMURI, MARE NATIUNE. 





    We shall overcome someday 
https://www.youtube.com/watch?v=7akuOFp-ET8

We Shall Overcome, we shall overcome
We shall overcome someday.
Oh, deep in my heart, I do believe,
We shall overcome someday. 


Vom invinge, vom invinge
Intro buna zi vom invinge.
Cred, din adancul inimii,
Ca intro buna zi vom invinge.

("I'll Overcome Some Day",   gospel compus de reverendul  Charles Albert Tindley din Philadelphia, publicat pentru prima data in 1900.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire