Archives du blog

mercredi 9 décembre 2020

Cât de ușor trece o cămilă printre urechile acului? / Ganduri si imagini (nu tocmai) cuvioase

 Motto: 

Isaia 55:8-9 :„Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele”, zice Domnul.

VIDEO! Marian Oprișan a fost decorat de Biserica Ortodoxă Română!


2014: Apocalipsa moralitatii in Biserica Ortodoxa Romana. Cum a devenit corporatia pastorita de Daniel cel mai eficient agent electoral pentru PSD

Ziarul Gandul a publicat zilele trecute o inregistrare in care Mircea Govor, presedintele organizatiei PSD din Satu Mare si vicepresedinte Consiliului Judetean, le spune primarilor rosii din judet ca a vorbit cu "preasfintitul" si ca preotii se vor implica in campania electorala de partea lui Victor Ponta, cu detalii logistice despre cum arata aceasta implicare. E ultima dintr-un foarte lung sir de informatii care arata o implicare fatisa, fara perdea, a multor prelati ai Bisericii Ortodoxe in campania electorala a lui Ponta. La schimb, "corporatia" condusa de Patriarhul Daniel a primit zeci de privilegii sub forma de bani, cladiri, terenuri etc. Intrarea Bisericii Ortodoxe in campanie coincide cu mesajele dure lansate de PSD impotriva candidatului ne-ortodox Klaus Iohannis.

VIDEO Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților cere retragerea videoclipului electoral filmat de PPU-SL la mormântul lui Ștefan cel Mare: „Biserica Ortodoxă Română nu susţine vreun partid politic sau vreo ideologie politică” (Nota: autorizatia de a filma clipuri electorale la Mormant nu a fost retrasa; cat despre ne-sustinere... )


Unui fiu demn al Bisericii neamului,
(delicventului Dragnea), intreg soborul ii canta AXION ESTI !

Ponta si soborul de preoti la manastirea Nucet.
Slogan electoral:
Sa imbinam creator baschetul si cultul moastelor !


Victor Ponta a primit “Crucea Transilvană”, cea mai înaltă distincţie a Mitropoliei Clujului

  -Iti dam, ne dai !

Nu supara Duhul, fiule!
Noi nu dam parandarat !

Conform ziarului Gândul, finanțatorul Stelei, Gigi Becali, dorește să-i fie înapoiați banii pe care i-a donat pentru construirea Catedralei Neamului, circa 2 milioane de euro. „Este adevărat, domnul Becali a solicitat restituirea donației făcute către Patriarhie, dar acum nu mai poate lua acei bani înapoi. Pentru acest gest, Patriarhul Daniel i-a mulțumit și l-a decorat pe domnul Becali cu Crucea Moldavă”, a declarat părintele Constantin Stoica pentru Gândul.

Intruniri electorale cu dosul la icoane 
Politicieni de la Putere si Opozitie si-au dat mana si s-au asezat la masa, cu spatele la altar, pentru a le vorbi enoriasilor din localitatea prahoveana Banesti despre referendumul pentru "familia traditionala".

Oasele martirilor, materiale electorale.
                       Religia, teren de luptă în campania electorală. Ce rămâne după?
                                                                  Sfanta ipocrizie.. 

Sf. Tamara, protectoarea clanului drept-credincios Nastase

Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, este printre puţinii ierarhi ai BOR care depune o declaraţie de avere. Face acest lucru deoarece ocupă funcţia de director al unei şcoli doctorale. În rest, ceilalţi ierahi şi chiar patriarhul României nu sunt obligaţi să depună o astfel de declaraţie.

La capitolul venituri, Teodosie încasează anual pentru funcţia sa clericală anual suma de 161.064 de lei, de la Universitatea „Ovidius” încasează pentru funcţia de profesor suma de 104.581 de lei anual, iar pentru că este şi director al Şcolii Doctorale, prelatul mai primeşte 26.503 lei anual. Per total, arhiepiscopul a încasat în 2018 suma de 292.148 de lei, ceea ce reprezintă un venit lunar de 24.345 de lei.

În aceeaşi perioadă, preşedintele Klaus Ioannis a încasat 165.100 de lei anual. Cu toate veniturile cumulate, Teodosie a băgat în buzunar mai mulţi bani decât patriarhul Daniel, cel care a primit de la stat suma de 287.000 de lei într-un an, scrie Adevărul.

Cuvioasa Viorica D. are pacate...ca tot omul.
Dar are si statele de plata sub icoana...

Mai mulţi bani în buzunare vor avea şi Liviu Dragnea ori Călin Popescu, dar şi premierul Viorica Dăncilă sau Patriarhul Daniel. Aceştia vor avea, de luna aceasta, aproape 24.000 de lei.

=================================================================

Si Mercedes si BMW si VW...
toate de la Domnul sunt lasate!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire