Archives du blog

jeudi 24 décembre 2020

Prabusirea Casei Trump

 

BREAKING UP , Jamie Ross Reporter, Published Dec. 22, 2020 7:12AM ET

Paranoid Trump Accuses Pence of Betraying Him, Says Report

Conform unor relatari, paranoicul Trump il acuza pe (Vice-presedintele) Pence ca il tradeaza 

Stiri dintr-o Casa…in curs de pabusire accelerata

Conform unor surse de la Casa Alba, furia si resentimentul exploziv al presedintelui Trump a atins noi culmi in ultimele zile, in ajun de Craciun. Oricine nu sustine cu entuziasm teoria castigarii triumfale a alegerilor de catre presedintele (inca) in functie risca sa cada automat in dizgratie si apoi, in pasul urmator, sa fie azvarlit  brusc de pe stanca tarpeiana.

Dupa ministrul justitiei, William Barr, acuzat de “tradare”, le-a venit randul Sefului de Stat Major inter-arme Mark Meadows, considerat “moale”, consilierului juridic de la Casa Alba, Pat Cipollone,”neloial”, liderului majoritatii republicane din senat Mitch McConnell, “cu doua feţe”, secretarului de stat Mike Pompeo care “a indraznit sa-l contrazica in problema atacului cibernetic” si.. last but not least…  Mike Pence, VICE PRESEDINTELE Statelor Unite, care “ar planui sa-l injunghie pe la spate”.

Din toate lozincile scandate fanatic la mitingurile lui Trump, cea mai draga, se pare, i-a ramas: Lock him (her) up! La zdup cu el! La zdup cu ea! La zdup cu toti!

(I.M.)





Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire